Met je vormelingen naar Vuur Werkt!

Voor vormelingen (5e en 6e leerjaar, zowel catechesegroepen uit parochies als samen met hun gezin) hebben we een aangepast aanbod wat de getuigenissen betreft.

  1. Catechesegroepen schrijven - zoals iedereen - via de website in: jullie bestellen voor elke vormeling een ticket in de categorie 5e-6e leerjaar. (Vergeet ook niet voor de begeleiders van jullie groep tickets te bestellen.) Deze tickets komen als een pdf-bestand in jullie mailbox terecht, zodat jullie elke vormeling een e-ticket kunnen meegeven, waarmee ze hun toegangsbandje en fakkel kunnen afhalen. Als je nog extra informatie nodig hebt, kan je bij ons terecht via het mailadres: vuurwerkt.zuiderkempen@gmail.com
     

  2. Vormelingen die met hun gezin komen schrijven samen met dit gezin in. Afhankelijk van de grootte van het gezin, kan het voordeliger uitkomen om een gezinsticket te kopen aan €35. Op de avond zelf sluit elk lid van het gezin aan bij de workshop/getuigenis voor de eigen leeftijd. Vanaf de viering ben je weer bij je gezin.

Vragen? Mail naar: vuurwerkt.zuiderkempen@gmail.com

© 2019 Vuur Werkt. Webdesign door Sandra Cools, met behulp van Wix.com.

Vuur

Werkt

  • Black Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now